Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Tapijtlijm

Contactlijm Woningstoffering 

Tapijtlijm van Canect Europe, is een extreem sterke spuitlijm voor tapijt, diverse vloeren, stoffering en schuim. Wij fabriceren en ontwikkelen lijm voor professioneel gebruik. Voor stoffeerders in de bouw en industrie. Vakmensen weten ons wereldwijd te vinden voor onze kwalitatieve contactlijm, zoals tapijtlijm. Kwaliteit én gebruiksgemak: Wij leveren tapijtlijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.
 

Onze tapijtlijm uw vakwerk

Onze tapijtlijm wordt voor diverse toepassingen gebruikt: meubels stofferen, vloerbedekking lijmen, ondervloeren lijmen en autostoelen bekleden. Ook het verlijmen van schuimen en andere vloeren zoals marmoleum. Ideale spuitlijm voor woning- en projectstoffering. 
 

Tapijtlijm in spuitvorm

Wij leveren tapijtlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 17kg en 51 kg. Onze tapijt spuitlijm in slim drukvat staat garant voor gebruiksgemak en duurzaamheid:
 
 
ü  Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden
ü  Transparant, droogt snel & hecht direct
ü  Heeft een constante druk
ü  Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik

Canect & ontwikkeling

Van ontwikkeling tot snelle levering. Als fabrikant van spuitlijm werken wij aan het hele proces van tapijtlijm ontwikkeling. Wij vertalen de ervaringen van gebruikers en onszelf direct door naar het optimaliseren van de lijmkwaliteit. Dat kan, omdat wij al onze spuitlijmen zoals tapijtlijm ontwikkelen in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van stof, tapijt, vloerbedekking en schuim. 
 
Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dat levert u topkwaliteit tapijtlijm op. Betrouwbare en duurzame contactlijm.
 
Tapijtlijm

Advies op maat & Demo

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u  gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijmsoort voor elke toepassing.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.