Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Isolatielijm / HVAC

 

Isolatielijmen van Canect Europe: Sterke spuitlijm voor isolatie, diverse toepassingen, zoals het isoleren van luchtkanalen spuitlijm HVAC. Wij fabriceren en ontwikkelen HVAC lijm voor professioneel gebruik. Voor de vakman in de bouw en industrie. Vakmensen weten ons wereldwijd te vinden voor onze kwalitatieve contactlijmen, zoals contactlijm HVAC. Kwaliteit én gebruiksgemak: Wij leveren isolatielijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.

 

Poly+

Contactlijm voor het verlijmen van Geëxpandeerd en Geëxtrudeerde Polystyreen (EPS/XPS)

Specifieke Contactlijm voor het verlijmen van EPS en XPS materialen. De Poly+ polystyreen Contactlijm tast het materiaal niet aan. De materialen kunnen op diverse ondergronden evenals onderling verlijmd worden. Bekijk Poly+

Impact

Contactlijm: Plaatmateriaal, HPL, Fineer, Tapijt, Leder, polyether, Isolatiematerialen (HVAC) etc. 

Hoge kwaliteit contactlijm met een vaste stof percentage van 36%. Hierdoor behoort deze contactlijm tot de beste in zijn klasse. De lijm heeft een kleverig karakter, direct vast en snel droog. Deze contactlijm is inzetbaar voor de meeste materialen. Bekijk Contactlijm Impact

 

Gecko+

Contactlijm Canect: Hittebestendige contactlijm 

Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, uniek in zijn soort. De lijm onderscheid zich door zeer krachtige aanvangshechting en temperatuur bestandheid. Toepasbaar op RVS, Rubber, Autobekleding, HPL, diverse plaatmaterialen en isolatiematerialen. Kortom, waar een hoge temperatuurbelasting aanwezig is, of materialen met een extra hoge belasting, de CA44 is de juiste keuze. Bekijk Contactlijm Gecko+

 

Single Tack

Contactlijm Canect: Single Tack de Enkelzijdig toepasbare voor o.a. Isolatie, HVAC en Tapijttegels

De Single Tack is een enkelzijdig toepasbare Spuitlijm. De lijm wordt veelal gebruikt voor het lijmen van Glaswol, Steenwol, Armaflex en andere geschuimde rubbersoorten. De lijm is ontwikkeld voor diverse toepassingen waar zowel een permanente- als een tijdelijke verbinding gewenst is. Door middel van het drukvat is de Single Tack op vrijwel elke locatie inzetbaar. Bekijk Contactlijm Single Tack

 

Contactlijm voor isolatie in spuitvorm

Wij leveren contactlijm voor isolatie in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 17kg en 51 kg. Onze isolatie spuitlijm in slim drukvat staat garant voor gebruiksgemak en duurzaamheid:
 

ü  Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden

ü  Transparant, droogt snel & hecht direct

ü  Heeft een constante druk

ü  Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik

Canect & ontwikkeling

Van ontwikkeling tot snelle levering. Als fabrikant van spuitlijm werken wij aan het hele proces van tapijtlijm ontwikkeling. Wij vertalen de ervaringen van gebruikers en onszelf direct door naar het optimaliseren van de lijmkwaliteit. Dat kan, omdat wij al onze spuitlijmen zoals spuitlijm voor isolatie ontwikkelen in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van Glaswol, steenwol, geschuimde rubbersoorten, EPS en XPS, etc.
 
Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dat levert u topkwaliteit spuitlijm op. Betrouwbare en duurzame contactlijm.
 
 

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.
 
 
 
Bent u op zoek naar lijm voor isolatie? Dan bent u bij Canect aan het juiste adres. Canect is een wereldmerk in spuitlijmen, in verschillende sectoren werken professionele gebruikers met onze contact- en spuitlijmen.
 
ü  Hoge kwaliteit spuitlijmen
ü  Contactlijmen voor iedere toepassing
ü  Professioneel advies
ü  Eenvoudig te gebruiken 
 

Isolatielijm, de voordelen

De spuitlijmen van Canect hebben een aantal voordelen: Ze zijn schoon, geen onderhoud, goedkoper in gebruik dan traditionele systemen en stroom of een compressor zijn niet nodig. Wij blijven isolatielijm ontwikkelen, Canect heeft een eigen laboratorium in de UK waar onderzoek wordt gedaan naar verbetering van al onze producten. Bekijk alle spuitlijm voordelen.

Canect lijm voor isolatie

Voor wie is de Canect lijm voor interieurbouw bedoeld? De spuitlijm is bedoeld voor de professional die met het beste van het beste wil werken. De lijmen van Canect staan voor efficiëntie en kwaliteit en dat ziet u terug in het eindproduct. Het is mogelijk om uw eigen merknaam te koppelen aan de kwaliteitsspuitlijmen van Canect. Wij bieden diverse mogelijkheden, denk maar eens aan productontwikkeling, opslag, etiketteren en transport.

Canect lijmverpakkingen isolatie

Canect heeft verschillende soorten lijmen, voor iedere toepassing is er een passende oplossing. Of het nu gaat om dakbedekking of meubelbekleding, Canect heeft het. Wij hebben aantoonbaar de beste lijmen in de markt van isoleren.
 

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

10 kg hergebruik verpakking

Offerte
herbruikbaar2
  • Handzaam en stabiel
  • Wissel eenvoudig om via statiegeld systeem

17 kg canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •