Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Isolatielijm / HVAC

 

Isolatielijmen van Canect Europe: Sterke spuitlijm voor isolatie, diverse toepassingen, zoals het isoleren van luchtkanalen spuitlijm HVAC. Wij fabriceren en ontwikkelen HVAC lijm voor professioneel gebruik. Voor de vakman in de bouw en industrie. Vakmensen weten ons wereldwijd te vinden voor onze kwalitatieve contactlijmen, zoals contactlijm HVAC. Kwaliteit én gebruiksgemak: Wij leveren isolatielijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.

 

 

Contactlijm voor isolatie in spuitvorm

Wij leveren contactlijm voor isolatie in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 17kg en 51 kg. Onze isolatie spuitlijm in slim drukvat staat garant voor gebruiksgemak en duurzaamheid:
 

ü  Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden

ü  Transparant, droogt snel & hecht direct

ü  Heeft een constante druk

ü  Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik

Canect & ontwikkeling

Van ontwikkeling tot snelle levering. Als fabrikant van spuitlijm werken wij aan het hele proces van tapijtlijm ontwikkeling. Wij vertalen de ervaringen van gebruikers en onszelf direct door naar het optimaliseren van de lijmkwaliteit. Dat kan, omdat wij al onze spuitlijmen zoals spuitlijm voor isolatie ontwikkelen in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van Glaswol, steenwol, geschuimde rubbersoorten, EPS en XPS, etc.
 
Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dat levert u topkwaliteit spuitlijm op. Betrouwbare en duurzame contactlijm.
 
 

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.
 
 
 
Bent u op zoek naar lijm voor isolatie? Dan bent u bij Canect aan het juiste adres. Canect is een wereldmerk in spuitlijmen, in verschillende sectoren werken professionele gebruikers met onze contact- en spuitlijmen.
 
ü  Hoge kwaliteit spuitlijmen
ü  Contactlijmen voor iedere toepassing
ü  Professioneel advies
ü  Eenvoudig te gebruiken 
 

Isolatielijm, de voordelen

De spuitlijmen van Canect hebben een aantal voordelen: Ze zijn schoon, geen onderhoud, goedkoper in gebruik dan traditionele systemen en stroom of een compressor zijn niet nodig. Wij blijven isolatielijm ontwikkelen, Canect heeft een eigen laboratorium in de UK waar onderzoek wordt gedaan naar verbetering van al onze producten. Bekijk alle spuitlijm voordelen.

Canect lijm voor isolatie

Voor wie is de Canect lijm voor interieurbouw bedoeld? De spuitlijm is bedoeld voor de professional die met het beste van het beste wil werken. De lijmen van Canect staan voor efficiëntie en kwaliteit en dat ziet u terug in het eindproduct. Het is mogelijk om uw eigen merknaam te koppelen aan de kwaliteitsspuitlijmen van Canect. Wij bieden diverse mogelijkheden, denk maar eens aan productontwikkeling, opslag, etiketteren en transport.