Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Dakbedekking lijm

 
Canect EPDM lijm: contactlijm van unieke, zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM hebben wij ontwikkeld op basis van een unieke formule. Er zijn 2 soorten EPDM contactlijm voor u als professional: de EPDM + lijm en de CA52. Beide contactlijmen hebben de ideale eigenschappen voor dakdekkers als het om kwaliteit en gebruiksgemak gaat. De extreme hechting van de EPDM lijm zorgt voor permanente, rotsvaste dakverbindingen. Bovendien heeft de EPDM lijm, geleverd als een spuitlijm in drukvat, een zeer hoge opbrengst en is voor dakdekkers zeer prettig te gebruiken.

EPDM lijm unieke serie

Contactlijmen EPDM, dakbedekking, TPO, Vliesgecacheerde PVC etc. Kies uit onze unieke EPDM contactlijm in drukvat. De beste lijmen voor professioneel gebruik.

EPDM+
EPDM spuitlijm Canect
Specifiek ontwikkeld voor EPDM
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm speciaal ontwikkeld voor EPDM. ideaal voor op het dak. De lijm is ontwikkeld op basis van een unieke formule, hierdoor verkleeft het EPDM rechtstreeks op diverse ondergronden. 
»
CA52 / Skystick
EPDM spuitlijm Canect
Dakbedekking, EPDM, TPO, gecacheerde PVC's etc.
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm. Speciaal ontwikkelde lijm voor dakbedekking. Denk aan het lijmen van EPDM, TPO en voor vliesgecacheerde materialen. Deze spuitlijm bevat ca. 46% vaste stoffen...
»

Al onze EPDM lijmen worden geleverd in een stand- alone spuitlijmsysteem. Beschikbaar in diverse verpakkingen: 500ml, 12,5 L, 22.1 L, 60 L en 110 L 

Canect Europe heeft diverse soorten contactlijmen. Elke lijm heeft zijn unieke eigenschap waarmee wij u de juiste oplossing kunnen bieden.

EPDM lijm in spuitvorm

Wij leveren alle soorten contactlijm, dus ook de EPDM contactlijm, in spuitvorm. De epdm spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de EPDM spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en een hoge mate van weersbestendigheid. Meer over de spuitlijm voordelen.
 
EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.
 
EPDM contactlijm in drukvat:
 
ü  Gebruiksgemak en duurzaamheid voorop
ü  Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden
ü  Transparant, droogt snel & hecht direct
ü  Heeft een constante druk
ü  Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik
ü  Hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid
ü  Laag percentage oplosmiddel
 
 
EPDM Contactlijm
 
Onze EPDM spuitlijm kunt u zowel branded in private label verpakking geleverd krijgen, als in white label. Onze spuitlijm drukvat verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Snelle levertijden

Bij Canect kunt u vertrouwen op zeer snelle levertijden. Ook als het gaat om grote aantallen en maatwerk!

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies?
Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek gaan naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van contactlijm en spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.