Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm Automotive

 
De contactlijm van Canect Europe: extreem sterke spuitlijm voor diverse toepassingen denk aan Hemelbekleding lijmen, Leder lijmen, Kunstleder lijmen (met backing), Foam lijmen, dakhemel lijm, hittebestendige lijm voor campers, caravans, boten, auto’s vrachtwagens etc. Spuitlijm voor tapijt, naaldvilt, stoffen, skai, en diverse soorten schuim. Canect ontwikkeld diverse soorten contactlijm welke geschikt zijn voor professioneel gebruik. De spuitlijm voor autobekleding. Vakmensen weten ons wereldwijd te vinden voor onze kwalitatieve contactlijmen, zoals hittebestendige lijm voor dakhemels. Kwaliteit én gebruiksgemak: Wij leveren contactlijm als een spuitlijm in handig drukvat.
 
 

Onze Spuitlijm uw vakwerk

Onze tapijtlijm wordt voor diverse toepassingen gebruikt: meubels stofferen, vloerbedekking lijmen, en autostoelen bekleden. Ook het verlijmen van schuimen en andere materialen zoals skai, kuntsleder en leder. Ideale spuitlijm voor auto- camper- bootstoffering. 
 

Contactlijm in drukvat

Wij leveren Upholstery contactlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 750ml, 22.1 liter en 60 liter. De spuitlijm in drukvat 22.1 liter is veruit de meest gebruikte verpakkingsvorm. Diverse afmetingen kunnen op aanvraag besproken worden:

Canect & ontwikkeling

Van ontwikkeling tot snelle levering. Als fabrikant van spuitlijm werken wij aan het hele proces van contactlijm voor stoffeerders ontwikkeling. Wij vertalen de ervaringen van gebruikers en onszelf direct door naar het optimaliseren van de lijmkwaliteit. Dat kan, omdat wij al onze spuitlijmen zoals dakhemellijm ontwikkelen in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van stof, tapijt, vloerbedekking en schuim. 
 
Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dat levert u topkwaliteit spuitlijm op. Betrouwbare en duurzame contactlijm.
 

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neemt u gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.
 
 
  • Nieuws