Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Toepassingen

 

 
Interieurbouw - plaatverlijming
Toepassingen
Contactlijm Canect: Interieurbouw
Diverse soorten contactlijm in gebruiksklare drukvaten. Elke spuitlijm heeft een uniek karakter. Contactlijm voor o.a. plaatmateriaal. HPL, Hooggland HPL, Fineer, MDF, kantenband, multiplex, spaanplaat, etc.
»
Dakbedekking - EPDM, TPO, PVC
Toepassingen
Contactlijm Canect: EPDM - Dakbedekking
Canect EPDM lijm: contactlijm van unieke, zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM, TPO, Vliesgecacheerde PVC etc.
»
Isolatielijm - HVAC
Toepassingen
Contactlijm Canect - Isolatie - HVAC
Isolatielijmen van Canect Europe: Sterke spuitlijm voor isolatie, diverse toepassingen, zoals het isoleren van luchtkanalen spuitlijm HVAC. Wij fabriceren en ontwikkelen HVAC lijm voor professioneel gebruik. 
 
»
Woningstoffering
 
 
Toepassingen
 
Contactlijm Canect - Woningstoffering
Spuitlijm in drukvaten. Lijm voor de woningstoffeerder denk aan het lijmen van tapijt en PVC op o.a. trappen, en een enkelzijdige lijm voor de tappijttegels.
 
 
»
Meubelstoffering
Toepassingen
Contactlijm Canect - Meubelstoffering
De CA36/impact is een sterke spuitlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex....
»
Vervoer en transport
Contactlijm CA44
Contactlijm Canect - Vervoer en Transport
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, uniek in zijn soort. Contactlijm voor de auto- caravan- en scheepsbekleding. Daarnaast wordt de contactlijm ook gebruikt voor (Paarden) trailers etc.
»
 
 
  • Nieuws