Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Professionele tapijtlijm

  • Extreem sterke tapijtlijm
  • Hoog percentage vaste stoffen
  • 100% watervaste verbinding

Op zoek naar een professionele tapijtlijm? Canect heeft Canect CA36C, de ideale tapijtlijm voor het professioneel verlijmen van tapijt. Canect CA36C is geschikt voor alle tapijtsoorten en de meeste ondergronden. Canect tapijtlijm zorgt voor een duurzame en sterke verbinding.

Wij hebben een uitgebreid assortiment tapijtlijm. Als fabrikant van uitsluitend kwaliteitslijmen onderscheiden onze producen zich als volgt:

BASIC tapijtlijm

Deze contactlijm is geschikt voor de meeste tapijtsoorten en ondergronden. Met 28% vaste stoffen zorgt deze tapijtlijm voor een langdurige en zeer sterke aanhechting tussen tapijt en ondergrond. De lijm heeft een geringe droogtijd van 1 á 2 minuten en een lange open tijd tot 60 min en is dus ideaal voor praktisch gebruik.

CA36C tapijtlijm

Deze tapijtlijm komt aan zijn naam door de 36% vaste stoffen in de lijm. Het hoge percentage vaste stoffen zorgt voor een hoge hechting in combinatie met een lichte spanning. Door de goede dekking en hechting op de rug van de tapijten is deze contactlijm zeer geschikt voor stofferingsprojecten waarbij hoge kwaliteit wordt gevraagd.

CA44C tapijtlijm

CA44C is de tapijtlijm met het hoogste percentage vaste stoffen. Het percentage van 44% vaste stoffen zorgt voor de allerbeste hechting en hittebestendigheid en is hierdoor ideaal voor woning en projectstoffering waarbij alleen het beste goed genoeg is.

Canect tapijtlijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17 kg canister

Offerte
canister 3
  • Wegwerpcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  • Voor als u altijd op 1 plek werkt
  • Alleen op aanvraag verkrijgbaar

Over canect Europe BV

Canect is producent en groothandel in professionele lijmen. We richten ons op de verkoop van specialistische lijmen zoals tapijtlijm en kunststof lijmen aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij willen een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

  • Nieuws