Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm Woningstoffering

 
Tapijtlijm van Canect Europe: extreem sterke spuitlijm voor tapijt, diverse vloeren, stoffering en schuim. Wij fabriceren en ontwikkelen tapijtlijm voor professioneel gebruik. Voor stoffeerders in de bouw en industrie. Vakmensen weten ons wereldwijd te vinden voor onze kwalitatieve contactlijmen, zoals tapijtlijm. Kwaliteit én gebruiksgemak: Wij leveren tapijtlijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.

CA36/Impact

Contactlijm: Plaatmateriaal, HPL, Fineer, Tapijt, Leder, polyether etc. 
Hoge kwaliteit contactlijm met een vaste stof percentage van 36%. Hierdoor behoort deze contactlijm tot de beste in zijn klasse. De lijm heeft een kleverig karakter, direct vast en snel droog. Deze contactlijm is inzetbaar voor de meeste materialen. Bekijk Contactlijm CA36/Impact

CA44/Gecko 

Contactlijm Canect: Hittebestendige contactlijm 
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, uniek in zijn soort. De lijm onderscheid zich door zeer krachtige aanvangshechting en temperatuur bestandheid. toepasbaar op RVS, Rubber, Autobekleding, HPL, diverse plaatmaterialen. Kortom, waar een hoge temperatuurbelasting aanwezig is, of materialen met een extra hoge belasting, de CA44/Gecko is de juiste keuze. Bekijk Contactlijm CA44/Gecko

Single Tack

Contactlijm Canect: Single Tack de Enkelzijdig toepasbare voor o.a. Isolatie en Tapijttegels
De Single Tack is een enkelzijdig toepasbare Spuitlijm. De lijm is specifiek ontwikkeld voor diverse toepassingen waar zowel een permanente- als een tijdelijke verbinding gewenst is. Door middel van het drukvat is de Single Tack op vrijwel elke locatie inzetbaar. Bekijk Contactlijm Single Tack

 

De lijmen voor woning- en projectstoffering zijn ook verkrijgbaar bij deze Dealers
 

Onze tapijtlijm uw vakwerk

Onze tapijtlijm wordt voor diverse toepassingen gebruikt: meubels stofferen, vloerbedekking lijmen, ondervloeren lijmen en autostoelen bekleden. Ook het verlijmen van schuimen en andere vloeren zoals marmoleum. Ideale spuitlijm voor woning- en projectstoffering. 
 

Tapijtlijm in spuitvorm

Wij leveren tapijtlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 17kg en 51 kg. Onze tapijt spuitlijm in slim drukvat staat garant voor gebruiksgemak en duurzaamheid:
  • Klaar voor gebruik zonder extra benodigdheden
  • Transparant, droogt snel & hecht direct
  • Heeft een constante druk
  • Nevelt niet & is nauwkeurig in gebruik

Canect & ontwikkeling

Van ontwikkeling tot snelle levering. Als fabrikant van spuitlijm werken wij aan het hele proces van tapijtlijm ontwikkeling. Wij vertalen de ervaringen van gebruikers en onszelf direct door naar het optimaliseren van de lijmkwaliteit. Dat kan, omdat wij al onze spuitlijmen zoals tapijtlijm ontwikkelen in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van stof, tapijt, vloerbedekking en schuim. 
 
Focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dat levert u topkwaliteit tapijtlijm op. Betrouwbare en duurzame contactlijm.
 
Tapijtlijm

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies? 
Neem gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.