Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Metaallijm

 
 
lijmfabrikant
  • Extreem sterke metaallijm
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit gaat voor alles!
 
Lijmadvies? Direct atwoord op uw vragen

           Aanvragen GRATIS DEMO

 
Canect CA44W is een extreem sterke en veelzijdige metaallijm, geschikt voor het lijmen van diverse metalen. Canect CA44W is met name gericht op professionals en behoort tot de absolute top van professionele lijmen.

Metaallijm van Canect, voor de professional

Als u professional bent in uw vakgebied dan wilt u toch gebruikmaken van goede materialen? Dat begrijpt Canect en daarom produceert Canect uitsluitend lijmen van zeer hoge kwaliteit. Neem onze metaallijm; hoogwaardige contactlijm met een hoog percentage vaste stoffen, een laag percentage oplosmiddelen en zonder spuitnevel.

Metaallijm van Canect geeft ontwerpers van constructies met metaal de vrijheid die conservatieve bevestigingsmethoden hun nooit boden. Metaallijm van Canect wordt geleverd als spuitlijm wat u de kans geeft de lijm netter aan te brengen in een laag die overal dezelfde dikte heeft. Dit zorgt voor mooiere resultaten en minder verspilling.

De eigenschappen van Canect metaallijm

Metaallijm van Canect heeft een temperatuurbestendigheid van -30 tot +160 graden en een zeer hoge elasticiteit. De metaallijm heeft een vaste stofgehalte van 44% en er is geen elektriciteit nodig om de lijm aan te brengen.

Over Canect Europe BV

Canect is een gedegen bedrijf . Niet alleen eerlijk in de omgang met de klant maar ook eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en contactlijmen met een minimaal gehalte oplosmiddelen.

Kwaliteit staat bij Canect absoluut op nummer één. De lat ligt terecht heel erg hoog. U als professional wilt toch ook alleen betalen voor topkwaliteit?

Canect metaallijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17 kg canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •