Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm voor de Interieurbouwer

 
Canect Europe BV heeft diverse soorten contactlijm voor u als profesional. Iedere contactlijm heeft zijn unieke eigenschap, hiermee kunnen we u de juiste oplossing bieden.

Contactlijmen HPL/Fineer/RVS, etc.

CA36/Impact 

De CA36 is de standaard contactlijm voor de interieurbouwer. Deze lijm is geschik voor alle de meeste toepassingen zoals het verlijmen van HPL, Fineer, het opdikken van plaatmateriaal etc. Met de CA36 verlijmd de interieurbouwer meer M2 ten opzichte van andere systemen en aanbieders, dit door de unieke formule en kwaliteit van onze Canect producten.
 
 

CA44/Gecko

De CA44 is een contactlijm dat zeer geschikt is voor alle toepassingen. De CA44/Gecko onderscheid zich door de unieke eigenschappen van de lijm. Deze lijm is Hittebestendig, zeer geschikt voor het lijmen van o.a. RVS en Rubber. Net als de CA36 is de opbrengst per m2 hoger, dit door de unieke samenstelling van het product. De CA44 is zeer geschikt om materiaal onder spanning op te verlijmen. 
 

FlatSpray

De Flat-Spray is de beste keuze om o.a. hoogglans HPL/Formica te verlijmen. Door de fijne spray is de kans op oneffenheden nihil. De Flat-Spray is een uiterst vloeibare lijm, welke eenvoudig aan te brengen is, een zeer fijn en een egaal spuitbeeld geeft, met een hoge aanvangshechting, met een korte droog tijd.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie. 
 
 
  • Nieuws