Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Hittebestendige lijm

Zoekt u hittebestendige spuitlijm voor een toepassing die een hoge hittebestendigheid vereist? Dan bent u bij Canect aan het goede adres. Wij hebben hittebestendige lijmen die geschikt zijn voor een grote variëteit aan materialen en toepassingen.

Hittebestendige spuitlijmen toepassingen

Er zijn veel toepassingen waar hittebestendigheid erg belangrijk is. Denk aan het verlijmen van plaatmateriaal rond een hittebron of isolerende schuimen. De standaard lijmen hebben vaak een sterke hechting bij relatief lage temperaturen maar laten het bij hogere temperaturen afweten. Canect heeft daar de oplossing voor.

ü  Hittebestendige spuitlijmen
ü  Hoog serviceniveau
ü  Duurzame verpakkingen
ü  In handige spuitlijm drukvat
 
Goed advies nodig? Wij geven u direct antwoord op al uw vragen
 
Vraagt u hier vrijblijvend uw demo aan:
 DEMO
 
 

Ons complete lijmassortiment? Hier vindt u meer informatie over onze contactlijmen.

Typen hittebestendige lijmen

Het type hittebestendige lijm CA44W is erg goed voor het verlijmen van plaatmaterialen zoals kurk, hout, MDF en kunststoffen. De lijm is geschikt voor temperaturen tussen -30C en +160C. De geringe droogtijd, het geringe lijmverlies en de vochtbestendigheid ervan maken dit product populair onder intensieve gebruikers.

CA44C is een hittebestendige lijm die zeer geschikt is voor het verlijmen van flexibele materialen zoals tapijten, textiel, rubber, schuim en ondervloeren. Daarnaast wordt deze lijm veel gebruikt bij het stofferen van auto’s. De lijm heeft een lange open tijd tot 60min en een geringe droogtijd van 1 tot max. 2 min.

Hittebestendige lijmen spuitlijm

Onze hittebestendige lijmen worden geleverd als spuitlijm waarbij u kunt kiezen uit diverse duurzame verpakkingen. De spuitbaarheid van de lijm maakt het gemakkelijk om met weinig lijmverlies grote oppervlaktes snel en gelijkmatig in te spuiten.

Hittebestendige lijmen advies

Wenst u advies over de toepassingen van onze hittebestendige lijmen of wilt u de lijmen vooraf graag testen? Neem dan contact met ons op via info@canect.nl of bel (+31) 318 - 70 13 16.

 
  • Nieuws