Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Spuitlijm bestellen

Spuitlijm bestellen? U kunt het materiaal in drukvat verkrijgen voor professionals. Canect Europe levert zeer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige spuitlijm, voor iedere klus, bieden wij u de ideale lijmsoort. Zonder spuitlijm installatie, krijgt u de spuitlijm in een drukvat met lijmpistool en slang. Direct klaar voor gebruik met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Specifieke wensen? Wij maken spuitlijm ook op maat.Tevens kunnen wij de verpakking aanpassen aan uw bedrijf.

Contactlijm bestellen:

 

Bedrijfsnaam:*
Uw naam: 
Adres: 
Postcode: 
Woonplaats: 
Telefoonnummer:*
Emailadres:*
Bestelling*
 
   

 

ü  Direct klaar voor gebruik, zonder extra benodigdheden
ü  Gebruiksgemak en duurzaamheid staan hierbij voorop
ü  Transparant, droogt snel & hecht direct
ü  Constante druk
ü  Nevelt niet & nauwkeurig in gebruik.
ü  Hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid
ü  Laag percentage oplosmiddel
ü  Lage kostprijs per m2.
ü  Contactlijmen voor alle toepassingen
 
 
Lijmadvies? Direct atwoord op al uw vragen

           Vraagt u hier vrijblijvend uw demo aan:

                DEMO
 

Spuitlijm voor vele toepassingen

Canect heeft spuitlijm voor veel materialen en toepassingen. Denk aan spuitlijm voor dakbedekking, interieuwrbouw, isolatie en stoffering.

 

Spuitlijm in drukvat

Canect spuitlijm leveren wij in verpakkingen die direct te gebruiken zijn. In spuitbus of handig drukvat. U heeft geen ingewikkelde en dure spuitinstallatie nodig. Al onze spuitlijmen nevelen niet, zijn altijd direct gebruiksklaar en zorgen voor weinig lijmverlies. Door het gebruik van een drukvat wordt u nauwelijks of zo min mogelijk blootgesteld aan eventuele schadelijke stoffen.

Wilt u een eigen verpakking voor uw product? Wij leveren private label verpakkingen en kunnen uw drukvat voorzien van uw eigen label met bedrijfslogo. 

Unieke formule

Canect ontwikkelt het spuitlijm geheel in eigen beheer. Met de focus op techniek , duurzaamheid en gebruiksgemak. De spuitlijm is door unieke formules geoptimaliseerd voor elke specifieke oplossing en toepassing. Het resultaat is spuitlijm met geweldige eigenschappen, specifiek voor uw gewenste toepassing, zodat u efficiënt kan werken.

Canect beschikt over een eigen laboratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij zijn een eerlijk bedrijf in de omgang met de klant en eerlijk met het milieu. De duurzaamheid blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en spuitlijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen. 

Spuitlijm kopen uit ons assortiment of maatwerk? Wij leveren voor veel bedrijven spuitlijm op speciaal receptuur. Wij richten ons dus niet alleen op de verpakking, maar ook de lijm zelf, kunnen wij naar uw wensen aanpassen. 

Canect uw specialist

Canect is uw specialist in spuitlijmen en een professional die alleen met kwalitatief hoogstaande materialen wil werken. Want een goede spuitlijm maakt het verschil in efficiëntie en kwaliteit. Wilt u eerlijk en helder advies? Al onze medewerkers zijn vakkundig en adviseren u graag over het gebruik van spuitlijm.

Wij leveren onze spuitlijm en contactlijm voornamelijk aan de handel of groothandel. 

Spuitlijm demo

Op aanvraag verzorgen wij graag een geheel vrijblijvende demonstratie van onze spuitlijmen. Zo kunnen we samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw lijmvraagstuk en laten we u zien hoe u onze spuitlijmen het beste kunt gebruiken.

Canect Europe: Spuitlijm voor professionals