Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

EPDM lijm

 
Canect EPDM lijm: contactlijm van unieke, zeer hoge kwaliteit. De lijm voor dakbedekking en het verlijmen van alle soorten EPDM hebben wij ontwikkeld op basis van een unieke formule. Er zijn 2 soorten EPDM contactlijmen voor u als professional: de EPDM + lijm en de CA52. Beide contactlijmen hebben de ideale eigenschappen voor dakdekkers als het om kwaliteit en gebruiksgemak gaat. De extreme hechting van de EPDM lijm zorgt voor permanente, rotsvaste dakverbindingen. Bovendien heeft de EPDM lijm, geleverd als een spuitlijm in drukvat, een zeer hoge opbrengst en is voor dakdekkers zeer prettig in gebruik. 

EPDM lijm unieke serie

Contactlijmen EPDM, dakbedekking, TPO, Vliesgecacheerde PVC etc. Kies uit onze unieke EPDM lijmen in drukvat.

EPDM+
EPDM lijm Contactlijm EPDM spuitlijm
Specifiek ontwikkeld voor EPDM
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm speciaal ontwikkeld voor EPDM. ideaal voor op het dak. De lijm is ontwikkeld op basis van een unieke formule, hierdoor verkleeft het EPDM rechtstreeks op diverse ondergronden. 
»
CA52
EPDM lijm CA52 spuitlijm
Dakbedekking, EPDM, TPO, gecacheerde PVC's etc.
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm. Speciaal ontwikkelde lijm voor dakbedekking. Denk aan het lijmen van EPDM, TPO en voor vliesgecacheerde materialen. Deze spuitlijm bevat ca. 46% vaste stoffen...
»

Al onze EPDM lijmen worden geleverd in een stand- alone spuitlijmsysteem. Beschikbaar in diverse verpakkingen: 500ml, 12,5 L, 22.1 L, 60 L en 110 L 

Canect Europe heeft diverse soorten contactlijmen. Elke lijm heeft zijn unieke eigenschap waarmee wij u de juiste oplossing kunnen bieden.

EPDM lijm in spuitvorm

Wij leveren alle contactlijm, dus ook de EPDM lijmen, in spuitvorm. De spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de EPDM spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en een hoge mate van weersbestendigheid. Meer over de spuitlijm voordelen.
 
EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.
 
EPDM contactlijm in drukvat:
EPDM Contactlijm
 
Onze EPDM spuitlijm kunt u zowel branded in private label verpakking geleverd krijgen, als in white label. Onze spuitlijm drukvat verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Snelle levertijden

Bij Canect kunt u vertrouwen op zeer snelle levertijden. Ook als het gaat om grote aantallen en maatwerk!

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies?
Neem gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van contactlijm en spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.