Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

EPDM lijm

 
Canect Europe BV heeft diverse soorten contactlijm voor u als profesional. Iedere contactlijm heeft zijn unieke eigenschap, hiermee kunnen we u de juiste oplossing bieden.

Contactlijmen EPDM, TPO, Vliesgecacheerde PVC etc.

EPDM+ 

Contactlijm Canect EPDM+ Specifiek ontwikkeld voor EPDM. Zeer hoge kwaliteit spuitlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van alle soorten EPDM. De lijm is ontwikkeld op basis van een unieke formule, hierdoor verwaaide de lijm minder snel en verkleefd het EPDM rechtsreeks op diverse ondergronden.
.
 
 

CA52

Contactlijm Canect: Dakbedekking, EPDM, TPO, gecacheerde PVC's etc. Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, speciaal ontwikkelde lijm voor dakbedekking.Denk aan het lijmen van EPDM, TPO en voor vliesgecacheerde materialen. Deze spuitlijm heeft een hogere opbrengst, tot wel 50% meer verlijmde M2 dan andere systemen en aanbieders. Door de specifieke eigenschappen van de lijm behoort blaasvorming onder het EPDM tot een verleden tijd. De lijm droogt snel, ideaal voor een snelle verwerking bevat ca. 42% vaste stoffen en is hiermee een betrouwbare en duurzame lijm. 
 
 
  
 

EPDM lijm in spuitvorm

Contactlijm in drukvat:
EPDM Contactlijm
 
Onze EPDM spuitlijm kunt u zowel branded in private label verpakking geleverd krijgen, als in white label. Onze spuitlijm drukvat verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Snelle levertijden

Bij Canect kunt u vertrouwen op zeer snelle levertijden. Ook als het gaat om grote aantallen en maatwerk!

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies?
Neem gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van contactlijm en spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.