Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Spuitlijm

Spuitlijm in drukvat voor professionals. Canect Europe levert zeer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige spuitlijm. Zonder spuitlijm installatie: spuitlijm in drukvat met lijmpistool en slang. Direct klaar voor gebruik met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Specifieke wensen? Wij maken spuitlijm op maat. Ook de verpakking passen wij graag aan uw bedrijf aan.

 
Lijmadvies? Direct atwoord op uw vragen

           Aanvragen GRATIS DEMO
 

Spuitlijm voor vele toepassingen

Canect heeft spuitlijm voor veel materialen en toepassingen. Denk aan spuitlijm voor dakbedekking, interieuwrbouw, isolatie en stoffering.

 

Spuitlijm in drukvat

Canect spuitlijm leveren wij in verpakkingen die direct te gebruiken zijn. In spuitbus of handig drukvat. U heeft geen ingewikkelde en dure spuitinstallatie nodig. Onze spuitlijm nevelt niet, is altijd direct gebruiksklaar en zorgt voor weinig lijmverlies. Door gebruik van een drukvat wordt u niet of zo min mogelijk blootgesteld aan schadelijke stoffen.

Wilt u een eigen verpakking? Dat kan. Wij leveren private label verpakkingen. Een drukvat met een label voorzien van uw eigen bedrijfslogo en informatie.

Unieke formule

Canect ontwikkelt spuitlijm geheel in eigen beheer. Met focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. De spuitlijm is door unieke formules geoptimaliseerd voor elke specifieke oplossing en toepassing. Het resultaat is spuitlijm met geweldige eigenschappen, specifiek voor uw gewenste toepassing. Zodat u efficient kan werken.

Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij streven erna om een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en spuitlijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Spuitlijm uit ons assortiment of maatwerk? Wij leveren voor veel bedrijven spuitlijmen op speciaal receptuur. Dus niet alleen de verpakking, ook de spuitlijm zelf kunnen wij aanpassen aan uw wensen.

Canect spuitlijm voor u

Canect spuitlijm is voor de professional die alleen met kwalitatief hoogstaande materialen wil werken. Want een goede spuitlijm maakt het verschil in efficiëntie en kwaliteit. Wilt u eerlijk en helder advies? Al onze medewerkers zijn vakkundig en adviseren u graag over het gebruik van spuitlijm.

Wij leveren onze spuitlijm en contactlijm voornamelijk aan de handel of groothandel. 

Spuitlijm demo

Op aanvraag verzorgen wij graag een geheel vrijblijvende demonstratie van onze spuitlijmen. Zo kunnen we samen met u kijken wat de beste oplossing is voor uw lijmvraagstuk en laten we u zien hoe u onze spuitlijmen het beste kunt gebruiken.

Canect Europe: Spuitlijm voor professionals