Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

PVC lijm

lijmfabrikant
 • Extreem sterke PVC lijm
 • Professioneel advies
 • Kwaliteit gaat voor alles!

Canect CA44C PVC lijm is de spuitlijm die u als professional nodig hebt voor het lijmen van gecacheerd PVCen sommige flexibele PVC's . Een korte droogtijd en laag percentage oplosmiddelen, een extreem sterke, duurzame en trekvaste verlijming van PVC met diverse andere materialen. Vraag vrijblijvend een lijst met verlijmbare flexibele PVC's!

Canect CA44C, PVC lijm voor professionals

Gecacheerd PVC lijmen is niet moeilijk maar het gebruik van de juiste materialen is wel ontzettend belangrijk. Met name voor het verlijmen van gecacheerd PVC materialen is het gebruik van Canect CA44C PVC lijm heel geschikt. Grote oppervlaktes voorziet u eenvoudig en snel van een duurzame lijmlaag met de Canect spuitlijm. Doordat de PVC lijm wordt aangebracht door middel van spuiten wordt de lijm perfect verdeeld en gebruik je niet te veel lijm.

Canect PVC lijm

Canect PVC lijm is ideaal voor het lijmen of lamineren van materialen die direct belast of bewerkt moeten kunnen worden. Materialen zoals gecacheerd PVC stroken en banen. Canect CA44C is een contactlijm die wordt geleverd in een gebruiksklaar en mobiel drukvat. De PVC lijm is transparant en direct te gebruiken. Canect CA44C is geschikt voor het professioneel lijmen van gecacheerd PVC, hout, multiplex, spaanplaat en meer. Bekijk het productblad om te zien of uw te verlijmen materiaal er ook bij staat.

Canect PVC lijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
 • Verpakt per 12 stuks

10 kg hergebruik verpakking

Offerte
herbruikbaar2
 • Handzaam en stabiel
 • Wissel eenvoudig om via statiegeld systeem

17 kg canister

Offerte
canister 3
 • Standaardcanister
 • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
 • Voor de grootverbruikers
 •  

Over Canect Europe BV, de fabrikant van PVC lijm

Canect is producent en groothandel van professionele (pvc) lijmen. We richten ons op de verkoop van lijmen aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren voor toepassingen als PVC en andere kunststoffen maar ook voor bijvoorbeeld dakbedekking. Wij willen een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

 • Nieuws