Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Lijm groothandel Canect

lijmfabrikant
  • Ruim assortiment spuitlijmen
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop

Professionals, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld in meer dan 10 sectoren gebruiken dagelijks contactlijmen van lijm groothandel Canect. Wij van lijm groothandel Canect leveren u gegarandeerd hoge kwaliteit lijmen en het allerbeste advies.

spuitlijm groothandel Canect, wereldmerk in lijmen

Canect Europe BV is een dochteronderneming van Canect European Canister Technologies dat gevestigd is in Blidworth in de UK en groothandel in lijmen voor professionals. Canect lijmen worden in ons eigen laboratorium ontwikkeld. Hierdoor hebben wij als lijm leverancier, lijm groothandel en producent de mogelijkheid te blijven verbeteren en innoveren op het gebied van lijmen. Zo kunnen we de allerhoogste kwaliteit blijven garanderen en u de beste lijm blijven bieden. Ons assortiment bestaat uit lijmen voor verschillende toepassingen, variërend van het lijmen van tapijt en schuimen tot het verlijmen van bijvoorbeeld EPDM dakbedekking. Ons assortiment contactlijmen kunt u hier bekijken.

Lijmen van lijm leverancier Canect worden geleverd onder eigen label maar indien gewenst is levering onder private label ook mogelijk. Ook in kleine hoeveelheden. En hebt u zeer specifieke wensen dan kunnen wij ook lijmen op speciaal receptuur voor u produceren. Hebt u interesse? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Lijm groothandel Canect, eerlijk en professioneel

Wij streven ernaar de beste lijm groothandel zijn, eerlijk in de omgang met de klant en denkend aan het milieu. U als klant krijgt van ons een eerlijk en helder advies waardoor u alleen de beste lijm krijgt voor uw toepassing. Als lijm groothandel is het ons bedrijfsbeleid om duurzaam met het milieu om te gaan, dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen. Kwaliteit gaat bij Canect voor alles! Hoogwaardige spuitlijmen van constante kwaliteit. De lat ligt terecht heel erg hoog. U wilt toch ook alleen betalen voor topkwaliteit?

Wilt u ons assortiment bekijken? Dat kan op deze pagina. En hier kunt u een gratis en vrijblijvende demo aanvragen.

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws