Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Lijmfabrikant Canect

lijmfabrikant
  • Ruim assortiment contactlijmen
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit staat voorop

Lijmfabrikant Canect is een wereldmerk in lijmen. Canect is fabrikant van een groot assortiment contactlijmen voor zowel eenvoudige als veeleisende toepassingen. De lijmen zijn leverbaar in diverse verpakkingen en met name bedoeld voor de professionele gebruiker.

Lijmfabrikant Canect, wereldmerk in lijmen

Canect Europe BV is een dochteronderneming van Canect European Canister Technologies dat gevestigd is in Blidworth in de UK. Wij ontwikkelen de lijmen zelf in ons eigen laboratorium. Ons assortiment bestaat uit lijmen voor toepassingen, variërend van het lijmen van tapijt en schuimen tot het verlijmen van bijvoorbeeld EPDM dakbedekking. Ons assortiment contactlijmen kunt u hier bekijken.

Lijmfabrikant Canect kan eindgebruikers leveren onder eigen label maar indien gewenst ook onder private label. Ook in kleinere hoeveelheden. Hebt u zeer specifieke wensen dan kunnen wij ook lijmen op speciaal receptuur voor u produceren. Interesse? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Lijmfabrikant Canect, eerlijk en professioneel

Wij streven ernaar de beste lijm fabrikant te zijn, eerlijk in de omgang met de klant en duurzaam in de omgang met milieu. U als klant krijgt van ons een eerlijk en helder advies waardoor u alleen de beste lijm krijgt voor uw toepassing. Het is ons bedrijfsbeleid om duurzaam met het milieu om te gaan, dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte oplosmiddelen. Kwaliteit gaat bij Canect voor alles! Hoogwaardige lijmen van constante kwaliteit. De lat ligt terecht heel erg hoog. U wilt toch ook alleen betalen voor topkwaliteit? Wilt u ons assortiment bekijken? Dat kan op deze pagina. En hier kunt u een gratis en vrijblijvende demo aanvragen.

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws