Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

ContactLijmen Canect Europe BV

Wereldwijd leverancier van contactlijmen. Dat is Canect. Wij maken en leveren alle soorten contactlijmen. Professionele contactlijmen voor dakbedekking, stoffering, isolatie, houtbewerkingen noem maar op.

Professionele contaclijm leverancier

Canect levert lijmen voor professionele toepassingen in sectoren zoals de bouw, industrie en transport. In binnen- en buitenland.
U als professional gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks. Dan is kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit heel belangrijk. 

Professionele contactlijmen, u als professional gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks. Dan is kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit heel belangrijk. Canect Europe heeft contactlijmen voor diverse toepassingen en branches. In professionele kwaliteit beschikbaar

Contactlijmen leverancier Canect, wereldmerk in contactlijmen

Canect’s industriële lijmen worden gebruikt voor verschillende industriële toepassingen en worden gebruikt voor diverse voorwerpen zoals auto’s en meubels. Klanten kiezen voor Canect door de betrouwbaarheid van de lijmen en de perfecte service. Onze contactlijmen zijn gemakkelijk om te gebruiken en door de manier van aanbrengen efficiënter dan de meeste andere lijmen.

Canect’s contactlijmen voor diverse toepassingen

Canect’s contactlijmen worden gebruikt in diverse branches zoals de meubelbranche, de bouw, de industrie en de stoffering. Ook door dakbedekkers wordt Canect’s EPDM-contact-lijm veel gebruikt. Door de grote verscheidenheid aan te verlijmen materialen en de geweldige kwaliteit van onze lijmen gebruiken steeds meer professionals onze lijmen.

Contactlijmen leverancier Canect, eerlijk en professioneel

Wij willen een eerlijke contactlijmen leverancier zijn, eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met milieu. U als klant krijgt van ons een eerlijk en helder advies waardoor u alleen de beste contactlijm krijgt voor uw toepassing. Als lijm leverancier is het ons bedrijfsbeleid om duurzaam met het milieu om te gaan, dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte oplosmiddelen. Kwaliteit gaat bij Canect voor alles! Hoogwaardige lijmen van constante kwaliteit. 

  • Nieuws