Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm FlatSpray

Contactlijm dakbedekking drukvat spuitlijm Canect

Canect levert zeer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige Flat-Spray voor professionals. De Flat-Spray is de beste keuze om o.a. hoogglans HPL/Formica mee te verlijmen. Door de fijne spray is de kans op oneffenheden nihil. De Flat-Spray is een uiterst vloeibare lijm, welke eenvoudig aan te brengen is, een zeer fijn en een egaal spuitbeeld geeft, met een hoge aanvangshechting, met een korte droog tijd.

Flat-Spray contactlijm is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: Dun HPL, MDF, Hoogglans HPL, Fineer, Corian, Multiplex, Formica, Hout, Glasvezel, Plastic en Spaanplaat.

Productomschrijving Flat-Spray

De Flat-Spray is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuurbestendigheid. De lijm kan onder contante druk zonder compressor of andere benodigdheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd. 

Neem contact op

Technische specificaties

De kleur van de Flat-Spray is transparant. De vaste stofgehalte 48% (+/- 2%). De opbrengst is ca.7,5 m² per kilogram, beide zijden aangebracht. De dekking is 100%. Sterk absorberende materialen kunnen het opgegeven verbruik beïnvloeden. De afdamp tijd is 3-5 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. Flat-Spray is niet brandbaar. De spray is temperatuurbestendig +115°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid 18 maanden. 

Bekijk productblad

Toebehoren

De toebehoren die we aanbieden zijn: slang (3,70 of 5,50 meter), pistool (kort of lang met 45 cm extensie), handwals (75 mm of 190 mm breed) etc. klik hier voor meer informatie. 

Verpakkingsmogelijkheden voor Flat-Spray

Wij adviseren u graag over de juiste verpakking. Wij leveren Flat-Spray contactlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 750ml, 22.1 liter en 60 liter. De Flat-Spray spuitlijm in drukvat 22.1 liter is veruit de meest gebruikte verpakkingsvorm. Diverse afmetingen kunnen op aanvraag besproken worden.

Contactlijm in spuitbus

500 / 750 ml aerosol verpakking

500ml1
  • per doos

Contactlijm in drukvat

22.1 L canister

canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

Contactlijm in drukvat

60 of 110 Liter 

hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  • Herbruikbaar

 

Het is raadzaam om het te verwerken materiaal van te voren te testen op geschiktheid. Onze adviezen zijn gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en praktijkervaringen. In verband met de grote verscheidenheid van materialen en/of omstandigheden waaronder wordt gewerkt, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de verkregen resultaten en/of enige schade die het gevolg zou zijn van het gebruik van het product.

Staat uw te verlijmen materiaal niet vermeld? Vraag ons om advies.

Bel mij terug

 

  • Nieuws