Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijmen

Hoge kwaliteit contactlijmen in drukvat, exact afgestemd op uw eisen. Van hittebestendige contactlijm, EPDM-lijm of lijm waar de meest extreme hechting voor nodig is. Canect is al jaren specialist in het ontwikkelen, maken en leveren van een groot aantal lijmproducten. Onze focus ligt op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Niet voor niets wordt onze lijm al jaren gebruikt door professionals in de bouw, industrie en transport. Wereldwijd.

Contactlijm unieke serie

Kies uit onze unieke serie spuitlijmen in drukvat.

Gecko+
Contactlijm Gecko+
Contactlijm Canect: Hittebestendige contactlijm+
Zeer hoge kwaliteit lijm, uniek in zijn soort. De contactlijm onderscheidt zich door zeer krachtige aanvangshechting en temperatuur bestandheid. Toepasbaar op RVS, Rubber, Autobekleding, leder, kunstleder, HPL, diverse plaatmaterialen.
»
Upholstery
Contactlijm Upholstery
Stoffen, Koudschuimen, Polyether, Dacron, Textiel, etc.
Spuitlijm voor het verlijmen van diverse materialen met betrekking tot stoffering. koudschuimen, polyether, latex textiel, Dacron etc. Upholstery Contactlijm is sneldrogend, kleverig en geeft een directe hechting. 
»
EPDM+
Contactlijm EPDM
Specifiek ontwikkeld voor EPDM
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm speciaal ontwikkeld voor EPDM. ideaal voor op het dak. De lijm is ontwikkeld op basis van een unieke formule, hierdoor verkleeft het EPDM rechtstreeks op diverse ondergronden. 
»
CA52
Contactlijm EPDM
Dakbedekking, EPDM, TPO, gecacheerde PVC's etc.
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, speciaal ontwikkelde lijm voor dakbedekking. Denk aan het lijmen van EPDM, TPO en voor vliesgecacheerde materialen. Deze spuitlijm bevat ca. 46% vaste stoffen...
»
CA36
Contactlijmen
Plaatmateriaal, HPL, Fineer, Tapijt, Leder, polyether etc.
De CA36/impact is een sterke spuitlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex....
»
CA44
Contactlijm CA44
Hittebestendige contactlijm
Zeer hoge kwaliteit spuitlijm, uniek in zijn soort. De lijm onderscheid zich door zeer krachtige aanvangshechting en temperatuur bestandheid. toepasbaar op RVS, Rubber, Autobekleding, HPL, diverse plaatmaterialen. Kortom, waar een hoge temperatuurbelasting aanwezig is.
»
FlatSpray
Contactlijm FlatSpray
Hoogglans HPL, fineer, plaatmateriaal, etc.
Hoge kwaliteit contactlijm met een zeer fijn spuitpatroon. Deze FlatSpray contactlijm is ideaal voor het verlijmen van Hoogglans HPL, doormiddel van het spuitpatroon zijn er geen oneffenheden zichtbaar.
»
Poly+
Contactlijm Poly+
Geëxpandeerd en Geëxtrudeerde Polystyreen (EPS/XPS)
Specifieke Contactlijm voor het verlijmen van EPS en XPS materialen. De Poly+ EPS Contactlijm tast het materiaal niet aan. De materialen kunnen op diverse ondergronden evenals onderling verlijmd worden. 
»
Single Tack
Contactlijmen
Enkelzijdig Spuitlijm voor o.a. Isolatie en Tapijttegels
De Single Tack is een enkelzijdig toepasbare Spuitlijm. De lijm is specifiek ontwikkeld voor diverse toepassingen waar zowel een permanente- als een tijdelijke verbinding gewenst is. 
»

Al onze contactlijmen worden geleverd in een stand- alone spuitlijmsysteem. Beschikbaar in diverse verpakkingen: 500ml, 12,5 L, 22.1 L, 60 L en 110 L

 

Direct contact? Bel: (+31) 0318 - 70 13 16  of mail: info@canect.nl

Canect contactlijm maakt het verschil

Canect heeft aantoonbaar de beste contactlijm in de markt. Wij ontwikkelen en produceren contactlijm geheel in eigen beheer. Met focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dankzij unieke formules is elke contactlijm specifiek geoptimaliseerd op het materiaal en de omstandigheden waarin u het wilt gebruiken. Het resultaat is een contactlijm met geweldige eigenschappen, specifiek voor uw gewenste toepassing zodat u efficient kan werken. 

Canect heeft een eigen labaratorium in Engeland waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij streven ernaar om een eerlijk bedrijf te zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Wij bieden dan ook recycle verpakkingen aan en spuitlijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Maatwerk contactlijm nodig? Dat kan, wij leveren ook lijmen en verpakkingen die specifiek zijn aangepast aan de bedrijfsprocessen van klanten.

Onze contactlijm:

  • Hoge kwaliteit lijm voor alle toepassingen
  • Direct naar EPDM lijm, tapijtlijm, isolatielijm, hittebestendige lijm
  • Ook maatwerk contactlijm
  • Altijd in ontwikkeling
  • Contactlijm in spuitvorm
  • Vrijblijvende demo's & advies
  • Lage kostprijs per m2
  • Snelle levering

Contactlijm in gebruiksvriendelijk drukvat

Wij leveren contactlijm in spuitvorm. De spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en heeft het een hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid. Lees meer over de voordelen van onze spuitlijm.

Contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.