Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Betonlijm

lijmfabrikant
  • Extreem sterke betonlijm
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit gaat voor alles!

U wilt rubber of EPDM of andere materialen op beton lijmen en bent dus op zoek naar betonlijm. Canect CA44 is de lijm die u nodig hebt. Onze lijmen hebben een korte droogtijd en zorgen voor een extreem sterke en duurzame verbinding van rubber of EPDM en beton.

Canect Contactlijm, betonlijm voor professionals

Canect CA44 is speciaal ontwikkeld voor het lijmen van zware toepassingen, denk aan rubber, wandbekleding, tapijten, panelen etc. Grote oppervlaktes beton voorziet u eenvoudig en snel van een laag betonlijm met de duurzame Canect spuitlijm. Onze betonlijm wordt aangebracht door middel van spuiten, hierdoor wordt de lijm perfect verdeeld en gebruik je nooit teveel.

Canect Betonlijm

Canect betonlijm is absoluut de beste lijm voor het lijmen van diverse zware materialen op beton. De lijm zorgt voor een stabiele en sterke verbinding en behoudt ook bij extreem lage én extreem hoge temperaturen zijn stabiliteit en hechting. Canect betonlijm wordt geleverd in een gebruiksklaar, mobiel drukvat. De lijm is transparant en direct bruikbaar. Bestel betonlijm nu of vraag een offerte aan.

Canect betonlijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
Verpakt per 12 stuks

10 kg hergebruik verpakking

Offerte
herbruikbaar2
Handzaam en stabiel
Wissel eenvoudig om via statiegeld systeem

17 kg canister

Offerte
canister 3
Standaardcanister
Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
Voor de grootverbruikers
 

Canect is producent en groothandel in professionele lijmen. We richten ons op de verkoop van specialistische lijmen zoals betonlijm en tapijt lijmen aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij willen een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

  • Nieuws