Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Vloerbedekking lijm

  • Hoge kwaliteit vloerbedekking lijm
  • Professioneel advies
  • Eenvoudig te gebruiken

Op zoek naar kwalitatief hoge vloerbedekking lijm? Canect Europe BV levert innovatieve en kwalitatief hoogstaande vloerbedekking lijm. Zonder ingewikkelde spuitlijm installatie maar met eenvoudig spuitlijm drukvat met lijmpistool en slang.

Vloerbedekking lijm spuitlijm trappen contactlijm canect drukvat

Canect vloerbedekking lijm

Als u op zoek bent naar vloerbedekking lijm is het belangrijk dat u kiest voor vloerbedekking lijm van een hoge kwaliteit die ook bij zwaar gebruik goed blijft hechten. Bij ruimtes met een vloer oppervlakte groter dan 20m² is het aan te raden vloerbedekking lijm te gebruiken. Zorg voor een vlakke ondergrond onder de te lijmen vloerbedekking.

Vloerbedekking lijm van Canect

Vloerbedekking lijm van Canect heeft twee grote voordelen. Als eerste wordt Canect vloerbedekking lijm geleverd als spuitlijm waardoor het eenvoudig is grote oppervlaktes snel en gelijkmatig in te spuiten waardoor u minder last hebt van lijmverlies en erg efficiënt kunt werken. De lijm is uiteraard van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Behalve de voordelen voor u als gebruiker heeft Canect vloerbedekking lijm ook voordelen voor het milieu. Onze spuitlijm veroorzaakt namelijk geen aantasting aan de ozonlaag en er komt geen chemisch afval vrij. In tegenstelling tot veel andere vloer lijmen.

Vloerbedekking lijm, professioneel gebruik

Vloerbedekking lijmen van Canect zijn met name bedoeld voor de professionele gebruiker die alleen met kwalitatief hoogstaande materialen wil werken. Wilt u Canect dealer worden of een gratis vrijblijvende demonstratie van onze vloerbedekking lijm? Neem dan contact met ons op.

Over Canect Europe BV

Canect is producent en groothandel in professionele lijmen. We richten ons op de verkoop van specialistische lijmen zoals tapijtlijm en kunststof lijmen aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij streven erna om een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

 

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

Kies hieronder uw vakgebied

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws