Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Spuitlijm in drukvat

Spuitlijm in drukvat
  • Hoge kwaliteit spuitlijmen voor iedere toepassing
  • Professioneel advies
  • Eenvoudig te gebruiken

Canect Europe BV levert spuitlijm in drukvaten voor professionals. De spuitlijmen zijn ontwikkeld voor diverse materialen en toepassingen voor een optimaal resultaat. Geen spuitlijm installatie maar alleen een eenvoudig lijmpistool en slang en natuurlijk de spuitlijm in drukvat.

epdm

Over Canect spuitlijm in drukvat

Canect spuitlijm in drukvat is een serie verspuitbare contactlijmen, geoptimaliseerd voor de diverse toepassingen en materialen. Door het productieproces wordt een lijm gecreëerd die goed hecht aan diverse materialen en tegelijk een uitstekende weerstand heeft tegen extreme temperaturen en andere weersinvloeden. De spuitlijm in drukvat reduceert kosten, bespaart tijd en materiaal en is eenvoudig en betrouwbaar.

Spuitlijm in drukvat, materialen en toepassingen

Spuitlijm in drukvat van Canect is leverbaar in diverse varianten, geoptimaliseerd voor de verschillende materialen en toepassingen. Voorbeelden waar Canect spuitlijm voor heeft zijn bijvoorbeeld EPDM spuitlijmen, spuitlijm voor hout en kunststoffen en spuitlijm voor rubber of tapijt.

Voor wie is Canect spuitlijm in drukvat bedoeld?

Canect spuitlijm is bedoeld voor professionals die alleen met kwalitatief hoogstaande materialen willen werken en beseffen dat een goede lijm het verschil kan maken in efficiëntie en kwaliteit van eindproduct.

Behalve onze standaard productlijm is het bij ons ook mogelijk om een lijm op maat te laten ontwikkelen voor zeer specifieke toepassingen. Ook het uitbrengen van de lijm onder private label is in overleg een mogelijkheid.

Behalve onze standaard productlijm is het bij ons ook mogelijk om een lijm op maat te laten ontwikkelen voor zeer specifieke toepassingen. Ook het uitbrengen van de lijm onder private label is in overleg een mogelijkheid.

Over Canect Europe BV

Canect is producent en groothandel in professionele lijmen. We richten ons op de verkoop van specialistische lijmen zoals tapijtlijm en kunststof spuitlijm aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij streven erna om een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

 

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

Kies hieronder uw vakgebied

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws