Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Lijmspecialist

lijmfabrikant
  • Vakkundig en eerlijk advies
  • Ruim assortiment contactlijmen
  • Kwaliteit staat voorop
 

Op zoek naar een lijmspecialist? Dan bent u bij Canect aan het goede adres. Wij zijn lijmspecialist en weten simpelweg alles van lijm en produceren en leveren diverse soorten lijm voor vele toepassingen.

Lijm assortiment, lijmspecialist Canect

Canect heeft als lijmspecialist en lijmleverancier een groot assortiment aan contactlijmen voor diverse toepassingen in branches zoals de interieurbouw, standbouw, meubelstoffering, isolatie en dakbedekking. Onze contactlijmen ontwikkelen we zelf in het eigen labaratorium in Blidworth en getest door vakmensen die dagelijks met onze producten moeten werken.

We hebben diverse verpakkingen voor onze lijmsoorten zoals de 47kg hergebruik verpakking en de 500ml aerosol verpakking. Al onze verpakkingen hebben een duurzaam karakter en zijn gericht op maximale efficiency.

Lijmspecialist Canect, lijmadvies

Lijmverbindingen worden steeds vaker toegepast in professionele producten en de keuze voor de juiste lijmsoort wordt door het groeiende aanbod steeds complexer. U wilt een lijm die niet alleen de optimale hechting biedt voor de te verlijmen producten maar die ook milieuvriendelijk is en makkelijk is te gebruiken. Als lijmspecialist geeft Canect u graag advies over de juiste lijm voor uw toepassing.

Over lijmspecialist Canect

Als lijmspecialist en –leverancier streven wij ernaar het beste te zijn. We willen eerlijk zijn in de omgang met de klant en duurzaam in de omgang met het milieu. Daarom geven we u een eerlijk en helder advies en is het ons bedrijfsbeleid onze lijmen op een milieuvriendelijke manier te produceren met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Wilt u lijmadvies of een gratis demonstratie van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws