Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Leder lijmen

lijmfabrikant
 • Extreem sterke lijm voor leder
 • Professioneel advies
 • Kwaliteit gaat voor alles!

U wilt leder lijmen, op hout, schuim of een ander materiaal. Canect heeft verschillende leder lijmen in het assortiment. Canact spuitlijm voor leder is extreem sterk en geschikt om diverse materialen zoals stoffen, schuimen, hout en leder te lijmen.

Canect contactlijm, leder lijmen voor de professional

Leder lijmen kan lastig zijn, bij Canect weten we daar alles van, wij hebben echter lijmen ontwikkeld waarbij het lijmen van leder stukken makkelijk wordt. Leer is een flexibel materiaal wat de lijm absorbeert en is hierdoor lastig aan andere materialen te lijmen. Bij Canect hebben wij de oplossing voor het lijmen van leder materialen. Canect contactlijm; een spuitlijm van Canect die geschikt is voor vele toepassingen. De lijm wordt veel gebruikt in o.a. de woningstoffering, meubelstoffering, autobekleding en meer. Leder lijmen van Canect zorgen voor een blijvende hechting die toch flexibel zijn. Door de manier van aanbrengen krijg je een perfecte verdeling van de lijm en gebruik je toch niet te veel.

Leder lijm, Canect zorgt voor de oplossing van uw lijmprobleem

Of u nu op zoek bent naar lijm voor het verlijmen van leder of toch een lijm zoekt voor MDF of schuim. Canect heeft voor vrijwel elke toepassing een professionele lijm. Komt u er zelf toch niet uit? Dan geven de professionals van Canect u graag advies. Wij hebben een eigen laboratorium waar we nieuwe lijmsoorten ontwikkelen en bestaande lijmsoorten verbeteren. Wij kunnen dus zelfs speciaal voor u een lijm ontwikkelen.

Over Canect Europe BV

Canect is lijmproducent en groothandel in professionele lijmen. Wij richten ons in de verkoop met name op de verkoop aan professionele grootverbruikers, bouwmarkten en dealers. Canect heeft een eigen laboratorium en blijft nieuwe lijmen ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Canect is een eerlijk bedrijf. Dat betekent eerlijkheid in de omgang met de klant maar ook eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit ons aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Kwaliteit staat bij Canect absoluut op de eerste plaats. De lat ligt terecht heel erg hoog. U wilt toch ook alleen betalen voor topkwaliteit?

Canect Leder Lijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
 • Verpakt per 12 stuks

10 kg hergebruik verpakking

Offerte
herbruikbaar2
 • Handzaam en stabiel
 • Wissel eenvoudig om via statiegeld systeem

17 kg canister

Offerte
canister 3
 • Standaardcanister
 • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
 • Voor de grootverbruikers
 •  
 • Nieuws