Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Kunststof lijmen

  • Extreem sterke kunststof lijmen
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit gaat voor alles!

Op zoek naar een sterke lijm voor het lijmen van kunststof? Canect heeft nu Canect CA44C, de ideale spuitlijm voor het lijmen van o.a. kunststof, rubbers en tapijt. Canect CA44C voor het kunststof lijmen zorgt voor een extreem sterke en duurzame verbinding en heeft een korte droogtijd.

Canect CA44C, kunststof lijmen voor professionals

Canect CA44C is een transparante en verspuitbare contactlijmen in een gebruiksklaar, mobiel drukvat. Canect CA44C is ideaal voor het lijmen van kunststoffen, rubbers en andere materialen. Kijk in het productblad of het door u gewenste materiaal te verlijmen is met Canect CA44C. Onze kunststof lijmen zijn verkrijbaar in diverse verpakkingen zoals een 500 ml aerosol verpakking, een 17 kg canister met spuitpistool en, voor de grootverbruiker, een 47 kg zware herbruikbare verpakking.

De voordelen van Canect kunststof lijmen

Grote oppervlaktes kunststof voorziet u met onze kunststof spuitlijmen eenvoudig en snel van een gelijkmatige laag kunststof lijm. Door de aanbrenging door middel van spuiten wordt de lijm perfect verdeeld en gebruik je niet teveel. Er zitten vele voordelen aan het gebruik van onze kunststof lijmen zoals de herbruikbare verpakkingen, een geringe droogtijd en ze zijn direct gebruiksklaar! Bekijk het productblad van onze Canect CA44C kunststof lijmen of vraag direct een offerte aan.

Canect betonlijm lijmverpakkingen

500 ml aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17 kg canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

47 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •  

Over Canect Europe BV

Canect is producent en groothandel in professionele lijmen. We richten ons op de verkoop van specialistische lijmen zoals betonlijm en kunststof lijmen aan professionele gebruikers, bouwmarkten en dealers. Canect beschikt over een eigen labaratorium waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij willen een eerlijk bedrijf zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Hebt u specifieke wensen op het gebied van lijmen of weet u niet welke lijm geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw lijmprobleem.

  • Nieuws