Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

IndustriŽle lijmen

lijmfabrikant
  • Ruim assortiment industriële lijmen
  • Professioneel advies
  • Kwaliteit gaat voor alles!

Industriele lijmen, u als professional gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks. Dan is kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit heel belangrijk. Canect heeft industriele lijmen voor diverse toepassingen en branches.

Lijm leverancier Canect, wereldmerk in industriële lijmen

Canect’s industriële lijmen worden gebruikt voor verschillende industriële toepassingen en worden gebruikt voor diverse voorwerpen zoals auto’s en meubels. Klanten kiezen voor Canect door de betrouwbaarheid van de lijmen en de perfecte service. Onze industriële lijmen zijn gemakkelijk om te gebruiken en door de manier van aanbrengen efficiënter dan de meeste andere lijmen.

Canect’s lijmen voor diverse toepassingen

Canect’s contactlijmen worden gebruikt in diverse branches zoals de meubelbranche, de bouw, de industrie en de stoffering. Ook door dakbedekkers wordt Canect’s EPDM-lijm veel gebruikt. Door de grote verscheidenheid aan te verlijmen materialen en de geweldige kwaliteit van onze lijmen gebruiken steeds meer professionals onze lijmen.

Lijm leverancier Canect, eerlijk en professioneel

Wij willen een eerlijke lijm leverancier zijn, eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met milieu. U als klant krijgt van ons een eerlijk en helder advies waardoor u alleen de beste lijm krijgt voor uw toepassing. Als lijm leverancier is het ons bedrijfsbeleid om duurzaam met het milieu om te gaan, dit blijkt uit het aanbod van recycle verpakkingen en lijmen met een minimaal gehalte oplosmiddelen. Kwaliteit gaat bij Canect voor alles! Hoogwaardige lijmen van constante kwaliteit. De lat ligt terecht heel erg hoog. U wilt toch ook alleen betalen voor topkwaliteit?

Wilt u ons assortiment bekijken? Dat kan op deze pagina. En hier kunt u een gratis en vrijblijvende demo aanvragen.

Lijmen voor vrijwel elke toepassing

  BASIC CA36C CA36W RCA36W CA44C CA44W CA52E CA52R
Interieurbouw                
Standbouw                
Scheeps- en jachtbetimmering                
Woning- en projectstoffering                
Meubelstoffering                
Autobekleding                
Carrosseriebouw                
Isolatie                
Aannemerij                
Polystyreen                
Dakbedekking                
Verpakkingsindustrie                
Luchtvaart                
  • Nieuws