Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm Gecko

Contactlijm dakbedekking drukvat spuitlijm Canect

De CA44 / Gecko is een sterke contactlijm voor diverse toepassingen waar een betere hechting vereist is  en behouden flexibiliteit. Denkt u hierbij aan tapijt, leder, ondertapijt, rubber, kunststoffen, HPL, Fineer,hout, MDF, spaanplaat, multiplex, RVS, op diverse ondergronden dan wel op zichzelf. De Gecko is een breed inzetbare lijm, door zijn unieke samenstelling is de opbrengst hoog. De Gecko geeft een sterke aanvangshechting met een permanente en watervaste verbinding als resultaat.

Bekijk productblad
 
offerte of advies
 
lijm bestellen

Productomschrijving CA44/Gecko

De CA44 is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuur bestendigheid +150 graden. De Gecko heeft een hoge aanvangshechting als eigenschap en is bestand tegen water. De lijm kan onder constante druk zonder compressor of andere benodigdheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd.

Materialen

De Gecko is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: tapijt, ondervloer, trapnuezen, marmoleum, textiel, rubber, vilt, kurk, schuim, hout, multiplex, spaanplaat, MDF, HPL, fineer, staal, polyether etc.

Technische specificaties Gecko

De kleur van de Gecko contactlijm  is transparant of iendien gewenst rood. De vaste stofgehalte 44% (+/- 2%). De opbrengst is 15m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op de opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. CA44 is niet brandbaar. De contactlijm is temperatuurbestendig +150°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Contactlijm Verpakking

De contactlijm van Canect Europe BV is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. 500ml Aerosol, 750ml Aerosol, 22,1 liter Canister, 61 liter Canister, 110 liter Canister. Andere verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.

500/750 ML aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17kg - 22.1L canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

51 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •