Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm Impact Bio

Impact Bio

De Impact BIO is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuur bestendigheid +100 graden. De Impact BIO heeft een High Tack als eigenschap en is bestand tegen water. De lijm kan onder constante druk zonder compressor of andere benodigdheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd. 

Bekijk productblad
 
offerte of advies
 
lijm bestellen
 

 

Interieurbouw: De beste keuze voor de Interieurbouwer. Deze lijm wordt in gehele breedte ingezet, een universeel toepasbare lijm. Deze webspray wordt veelal gebruikt voor het opdikken, HPL plakken etc.  

Toepassingsgebied Impact BIO

De Impact BIO is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: tapijt, ondervloer, trapneuzen, textiel, vilt, kurk, schuim, hout, multiplex, spaanplaat, MDF, HPL, fineer, polyether etc.

Weekmaker-, olie-, en bitumen houdende materialen dienen vooraf getest te worden op geschiktheid op o.a. olie en oplosmiddel houdende cleaner, verf, lak, beits kunnen de verlijming aantasten. Het is raadzaam om het te verwerken materiaal van te voren te testen op geschiktheid. Onze adviezen zijn gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en praktijkervaringen. In verband met de grote verscheidenheid van materialen en/of omstandigheden waaronder wordt gewerkt, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de verkregen resultaten en/of enige schade die het gevolg zou zijn van het gebruik van het product. Wij staan echter graag voor u klaar met advies.

Technische specificaties Impact BIO

De kleur van contactlijm Impact BIO is transparant. De vaste stofgehalte 38% (+/- 2%). De opbrengst is 15 m2 per kilogram. Zuigende/poreuze materialen kunnen invloed hebben op opbrengst. De afdamp tijd is 1-2 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. Impact BIO is niet brandbaar. De lijm is temperatuurbesteding +100°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Contactlijm Impact BIO

De contactlijm Impact BIO is in verschillende verpakkingen verkrijgbaar. 500ml Aerosol, 750ml Aerosol, 22,1 liter Canister, 61 liter Canister, 110 liter Canister. Andere verpakkingen zijn beschikbaar op aanvraag.

500/750 ML aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17kg - 22.1L canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

51 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •  


  • Nieuws