Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm FlatSpray

Contactlijm dakbedekking drukvat spuitlijm Canect

Canect levert zeer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige Flat-Spray voor professionals. De Flat-Spray is de beste keuze om o.a. hoogglans HPL/Formica mee te verlijmen. Door de fijne spray is de kans op oneffenheden nihil. De Flat-Spray is een uiterest vloeibare lijm, welke eenvoudig aan te brengen is, een zeer fijn en een egaal spuitbeeld geeft, met een hoge aanvangshechting, met een korte droog tijd.

Flat-Spray contactlijm is geschikt voor het verlijmen van de volgende materialen: Dun HPL, MDF, Hoogglans HPL, Fineer, Corian, Multiplex, Formica, Hout, Glasvezel, Plastic en Spaanplaat. 

 

 

Productomschrijving Flat-Spray

De Flat-Spray is een transparante verspuitbare contactlijm in een drukvat die zich kenmerkt door een hoge vaste stofgehalte en een hoge temperatuurbestendigheid. De lijm kan onder contante druk zonder compressor of andere benodigheden verwerkt worden en is gebruiksklaar. De lijm is gelijkmatig en snel te verwerken, door een korte afdamptijd maar tegelijk ook lang te verwerken door een lange open tijd.

Technische specificaties Flat-Spray

De kleur van Flat-Spray is transparant. De vaste stofgehalte 48% (+/- 2%). De opbrengst is ca. 7,5 m2 per kilogram, beide zijden aangebracht. De dekking is 100%. Sterk absorberende materialen kunnen het opgegeven verbruik beïnvloeden. De afdamp tijd is 3-5 minuten en de open tijd maximaal 60 minuten. Flat-Spray is niet brandbaar. De spray is temperatuurbestendig +115°C en vochtbestendig na +/- 24 uur. De houdbaarheid is ca. 18 maanden.

Verpakkingsmogelijkheden voor Flat-Spray

Wij adviseren u graag over de juiste verpakking. Wij leveren Flat-Spray contactlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 750ml, 22.1 liter en 60 liter. De Flat-Spray spuitlijm in drukvat 22.1 liter is veruit de meest gebruikte verpakkingsvorm. Diverse afmetingen kunnen op aanvraag besproken worden.

500/750 ML aerosol verpakking

Offerte
500ml1
  • Verpakt per 12 stuks

17kg - 22.1L canister

Offerte
canister 3
  • Standaardcanister
  • Retourneren of afvoeren als oud-ijzer

51 kg hergebruik verpakking

Offerte
hergebruik4
  • Voor de grootverbruikers
  •  
  • Nieuws