Advies op maat: +31 (0)318 - 701 316
+31 (0)318 - 701 316
MENU

Contactlijm

Hoge kwaliteit contactlijm in drukvat, exact afgestemd op uw eisen. Van hittebestendige contactlijm, EPDM-lijm of lijm waar de meest extreme hechting voor nodig is. Canect is al jaren specialist in het ontwikkelen, maken en leveren van een groot aantal lijmproducten. Onze focus ligt op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Niet voor niets wordt onze lijm al jaren gebruikt door professionals in de bouw, industrie en transport. Wereldwijd.

Contactlijm unieke serie

Kies uit onze unieke serie spuitlijm in drukvat.

Al onze varianten contactlijm worden geleverd in een stand- alone spuitlijmsysteem. Beschikbaar in diverse verpakkingen: 500ml, 12,5 L, 22.1 L, 60 L en 110 L

 

Direct contact? Bel: (+31) 0318 - 70 13 16  of mail: info@canect.nl

Canect contactlijm maakt het verschil

Canect heeft aantoonbaar de beste contactlijm in de markt. Wij ontwikkelen en produceren contactlijm geheel in eigen beheer. Met focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dankzij unieke formules is elke contactlijm specifiek geoptimaliseerd op het materiaal en de omstandigheden waarin u het wilt gebruiken. Het resultaat is een contactlijm met geweldige eigenschappen, specifiek voor uw gewenste toepassing zodat u efficient kan werken. 

Canect heeft een eigen labaratorium in Engeland waar we nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren. Wij streven ernaar om een eerlijk bedrijf te zijn. Dat betekent eerlijk in de omgang met de klant en eerlijk in de omgang met het milieu. Wij bieden dan ook recycle verpakkingen aan en spuitlijmen met een minimaal gehalte aan oplosmiddelen.

Maatwerk contactlijm nodig? Dat kan, wij leveren ook lijmen en verpakkingen die specifiek zijn aangepast aan de bedrijfsprocessen van klanten.

Onze contactlijm:

 

ü  Hoge kwaliteit lijm voor alle toepassingen
ü  Direct naar EPDM lijmtapijtlijmisolatielijm, hittebestendige lijm
ü  Ook maatwerk contactlijm
ü  Altijd in ontwikkeling
ü  Contactlijm in spuitvorm
ü  Vrijblijvende demo's & advies
ü  Lage kostprijs per m2
ü  Snelle levering

Contactlijm in gebruiksvriendelijk drukvat

Wij leveren contactlijm in spuitvorm. De spuitlijm in uniek drukvat met lijmpistool en slang, is direct klaar voor gebruik. Onze gebruikers waarderen de spuitlijm omdat het niet nevelt en zeer nauwkeurig is tijdens het gebruik. Bovendien geeft het drukvat een constante druk, heeft de lijm een laag percentage oplosmiddel en heeft het een hoge mate van vorst- en vochtbestendigheid. Lees meer over de voordelen van onze spuitlijm.

Contactlijm van Canect Europe: extreem sterke en gebruiksvriendelijke contactlijm, wereldwijd gebruikt door professionals.