Gratis spuitlijm advies: +31 (0)318 - 701 316
Tot 21:00 uur (ma - vrij) antwoord op uw vragen en wensen
+31 (0)318 - 701 316
MENU

EPDM lijm

EPDM contactlijm van Canect Europe: extreem sterke contactlijm voor dakbedekking. Professionele dakdekkers over de hele wereld gebruiken Canect EPDM lijm CA52. Deze EPDM lijm heeft een extreme hechting. Dakdekkers gebruiken de lijm voor rotsvaste dakverbindingen. En gebruiksgemak? Wij leveren EPDM lijm als een spuitlijm in handig drukvat. Snel en volgens uw wensen.
 
EPDM contactlijm van Canect: CA52

EPDM contactlijm toepassingen

De lijm wordt met name gebruikt voor dakbedekking en diverse rubbertoepassingen. EPDM-folie, gecacheerde PVC's, fleeceback materiaal en rubbers. EPDM spuitlijm gebruikt u ook als primer voor zelfklevende materialen. Dit is onder andere te verlijmen op multiplex, spaanplaat, beton en diverse isolatie platen. 
 
Hier vindt u meer info over al onze contactlijmen en toepassingen.

Verpakking

Wij leveren EPDM contactlijm in verschillende (recycle) verpakkingen, allemaal in spuitvorm. In 500ml, 750ml, 10kg, 17kg en 47 kg. EPDM spuitlijm in drukvat is veruit de meest gebruikte EPDM lijm.
 
 
GRATIS advies op maat? Neem contact op

Of vraag een GRATIS DEMO aan

Topkwaliteit EPDM lijm

Onze EPDM lijm bevat ca. 42% vaste stoffen en is hiermee een betrouwbare en duurzame lijm. Lijm voor dakbedekking ontwikkelen wij in ons eigen laboratorium: Het Canect European Canister Technologies in Blidworth (UK). Wij gebruiken dan ook de meest hoogwaardige grondstoffen voor de best mogelijke hechting van materialen. Wij garanderen topkwaliteit EPDM contactlijm.
 
De focus ligt op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Canect doet continue aan ontwikkeling en staat in contact met onze gebruikers van EPDM lijm. Dus heeft u een specifieke wens? Vertel ons uw wensen. Wij kunnen al onze lijmen op speciaal receptuur produceren.

EPDM lijm in spuitvorm

Contactlijm in drukvat:
Onze EPDM spuitlijm kunt u zowel branded in private label verpakking geleverd krijgen, als in white label. Onze spuitlijm drukvat verpakkingen zijn bovendien recyclebaar.

Snelle levertijden

Bij Canect kunt u vertrouwen op zeer snelle levertijden. Ook als het gaat om grote aantallen en maatwerk!

Demo & advies

Wij helpen u graag persoonlijk. Heeft u speciale wensen of wilt u professioneel advies?
Neem gerust contact met ons op. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Wij verzorgen ook graag demo’s bij u op locatie. Zo kunnen wij samen met u op zoek naar de beste lijm.
 
Canect Europe is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk op het gebied van contactlijm en spuitlijmen. Door professionals in de bouw en industrie gerekend tot de beste in hun categorie.
 
 

Instructievideo

 
  • Nieuws